Aankoopbegeleiding
Wanneer mensen een hond aan willen schaffen, weten ze vaak niet waar ze naar toe moeten en welk ras voor hen geschikt is. Mensen die al eerder een hond gehad hebben met gedragsproblemen willen graag bij hun volgende hond zeker weten dat deze problemen zich niet weer voordoen. Voor deze mensen is er de GRATIS aankoopbegeleiding.
U kunt contact opnemen met De Hondenjuf en zij komt dan bij u thuis voor een gesprek.

In dit gesprek komen de volgende zaken uitgebreid aan bod:
- Wat voor ras wilt u, wilt u wel een ras?
- Wordt het een pup of een volwassen hond?
- Bij welke fokker wilt u de hond aanschaffen?
- Hoeveel beweging heeft de hond van uw keuze nodig?
- Kunt u tijd die uw toekomstige hond nodig heeft voor hem vrijmaken?
- Wat zijn de belangrijkste fases uit het leven van de hond?
- Hoe moet u een pup opvoeden, en wanneer moet u daarmee beginnen?
- Welke training(en) moet/kan u volgen met dit ras?

Dan worden er, eventueel, verschillende fokkers voor u benadert en gaat u zelf met het ras kennismaken op bijvoorbeeld een tentoonstelling. Indien gewenst kan de pup zelfs voor u getest worden op de leeftijd van 7 weken (zie Puppytest)

Het houden van een hond omvat vaak veel meer dan de meeste mensen denken. Het is erg belangrijk dat u weet waar u begint. Wilt u een hond aanschaffen? Bel dan De Hondenjuf! Tijdens de aankoopbegeleiding kijkt u samen met haar wat het beste bij u past. Zij kijkt naar de mogelijkheden van u en uw thuissituatie.
Door middel van aankoopbegeleiding probeert De Hondenjuf mensen zoveel voorkennis te geven, dat problemen met honden tot een minimum beperkt kunnen worden.